Na što trebamo obratiti pozornost pri kupnji stroja za pjeskarenje

- 2021-04-15-

1. Kupite stroj za pjeskarenje prikladan za vlastite potrebe obrade. Postoje mnoge specifikacije stroja za pjeskarenje, poput tipa kuke, tipa, tipa gusjenice itd. Za podmirivanje vlastitih potreba obrade odnosi se na vrstu stroja za pjeskarenje pogodnu za čišćenje obratka. Velike dijelove čelične konstrukcije treba čistiti strojem za pjeskarenje, a male dijelove hardvera strojem za pjeskarenje. Kupci trebaju navesti veličinu radnog komada za svakodnevno čišćenje Odaberite odgovarajući stroj za pjeskarenje.

2. Zbog neizvjesnosti cijene stroja za pjeskarenje, nakon godina razvoja, opća oprema za pjeskarenje formirala je relativno jedinstvenu cijenu. Vremenska razlika između kupnje i kupnje kupaca nije velika, ali prvo treba potvrditi kvalitetu proizvoda.

Za nestandardnu ​​prilagođenu opremu za pjeskarenje postoji mnogo neizvjesnih čimbenika, kao što su broj mlaznica, količina zraka za uklanjanje prašine i veličina prostorije, pa cijena nije jedinstvena.

3. Kvaliteta proizvoda, strojevi za pjeskarenje Kvaliteta proizvoda uglavnom obuhvaća sljedeće aspekte: (1) kvaliteta sirovina, kao što je debljina čelične ploče, (2) proizvodni proces, (3) performanse čišćenja mlaznim pjeskarenjem Vrlo intuitivno na terenu da vide, kada kupci kupuju, mogu na licu mjesta promatrati proces čišćenja stroja za pjeskarenje kako bi vidjeli izgled očišćenog obratka.